Les tendències en jardins i terrasses d’aquest any 2016 aniran dirigides a aconseguir la connexió entre l’interior i l’exterior de la llar generant una fluïdesa entre tots dos espais.

Algunes tendències en jardins i terrasses per a aquest any 2016

A l’hora de plantejar-nos un disseny a l’àrea exterior haurem de realitzar una anàlisi de l’entorn prenent en consideració les dimensions, les característiques, el mobiliari, etc.

Les terrasses i les balconades agafen protagonisme a la decoració de la llar. Es converteixen en una extensió de l’espai interior de l’habitatge.

Les preferències en la creació de dissenys de terrasses aquest any segueixen dos estils: el modern i el rústic. Es busca crear ambients amb línies senzilles i naturals, realitzades a partir de materials purs.

La tendència de jardins serà la de crear un oasi verd. L’objectiu es dotar l’espai de plantes d’exterior juntament amb materials naturals de línies orgàniques. També hi ha cabuda per als jardins verticals.

S’estila el disseny vintage de jardins basat en l’ecodisseny i combinant l’ambient amb mobiliari antic.

Entre els elements decoratius que destaquem per aquest any està l’ús de pèrgoles i l’ús de diferents tipus d’il·luminació per crear un ambient agradable.

Les pèrgoles ens ofereixen moltes opcions a l’hora de delimitar un espai dins del nostre jardí o terrassa. Ens permeten crear una zona diferenciada que es pot destinar per a múltiples usos.