Manteniment de terrasses a Barcelona

La teva terrassa cada dia es veu pitjor i no tens temps per cuidar-la? Et costa trobar un equip de jardiners per portar el manteniment de les terrasses enjardinades de la teva empresa, casa o comunitat de veïns? Ésverd és un equip de professionals del manteniment de terrasses a Barcelona. Contacta amb nosaltres i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per posar remei al teu problema.

Sempre que ens enfrontem a un nou projecte fem una avaluació de la situació per establir un pla de treball. En ocasions la terrassa està en bones condicions i només cal un manteniment regular. Però moltes altres vegades ens trobem amb terrasses que per falta de temps o de coneixements s’han projectat d’una manera no professional. A Ésverd serem sincers amb tu des del primer moment. I si fes falta cap canvi als substrats o en l’elecció de les espècies vegetals, t’ho direm des del primer moment.

manteniment terrasses Barcelona

La teva terrassa pot ser un dels llocs més acollidors de casa teva o la teva empresa, però perquè mantingui unes condicions òptimes, caldrà donar-li un bon manteniment. I és per això que des d’Ésverd hem dissenyat un servei de manteniment de terrasses pensat per a qualsevol situació i client. Ens adaptem a tu.

A més, Ésverd som especialistes dissenyadors de jardins i terrasses, i podem dur a terme la construcció de la teva terrassa des de zero. Oferim, per tant, un servei integral perquè puguis comptar amb experts jardiners sigui quina sigui la teva necessitat concreta. Contacta’ns avui mateix!

La teva terrassa necessita manteniment?

  He llegit i accepto l'Avís Legal

  Fes una ullada als nostres projectes de manteniment de terrasses a Barcelona

  El manteniment de terrasses d’Ésverd

  manteniment de terrasses a Barcelona

  Si necessites un servei de manteniment per a la teva terrassa no tinguis dubte i contacta amb Ésverd. La primera visita és gratuïta!. Així que per preguntar no perdràs res. Et farem una visita per comentar amb tu el projecte i conèixer les teves necessitats per al manteniment de la terrassa. A més, així podrem veure in situ el lloc de treball i anotar tots els punts clau per crear un pla de manteniment de terrasses personalitzat i un pressupost en base a les tasques a desenvolupar.

  Un cop avaluades les necessitats de la terrassa, farem un calendari de manteniment per a les zones verdes, plantes i arbustos. També afegirem una programació de les podes i de les segues si disposes de gespa a la terrassa. Finalment, entre d’altres tasques, farem un control fitosanitari i programarem la plantació de flors de temporada.

  Compta amb un equip d’especialistes en manteniment de jardineria. En primer lloc perquè la teva terrassa ho necessita. I, en segon lloc, perquè comptar amb un equip de confiança et permetrà oblidar-te del manteniment de la terrassa. Així simplement hauràs de gaudir-la quan vulguis. Ésverd et facilitarà un equip de jardiners en funció de la mida i les necessitats del manteniment, que resoldran els teus dubtes i donaran solució a qualsevol problema que pugui sorgir. A més, el nostre equip t’informarà de qualsevol problema relacionat amb la teva terrassa per prevenir possibles incidències.

  Volem ser el teu especialista de jardineria i fer que la teva terrassa llueixi bonica per molt temps. T’hi esperem!