Manteniment de jardins a Barcelona

Tens un jardí que ja no llueix com abans? Et costa trobar un equip de jardiners per portar el manteniment dels jardins de l’empresa, de casa teva o de la teva comunitat de veïns? A Ésverd som professionals del manteniment de jardins a Barcelona. Contacta’ns i de seguida ens posarem en contacte amb tu per solucionar el teu problema i establir un pla de manteniment de jardins.

Al nostre treball diari ens trobem amb jardins que han perdut vida. Jardins que per falta de manteniment han suposat més costos per la necessitat de replantar una i altra vegada. El fet de treballar de forma recurrent amb el jardí no és una cosa trivial que es pugui deixar passar. I és per això que el nostre equip de jardiners treballa per ajudar-te en unes tasques que per falta de coneixements pot ser frustrant.

manteniment jardins Barcelona

Retorna la llum al teu jardí amb un servei de jardineria personalitzat. Estudiarem el teu cas concret per establir un pla de treball adaptat a les necessitats del teu jardí i et donarem les millors recomanacions per aplicar en cada moment.

A més, a Ésverd també som dissenyadors de jardins i terrasses, i portem a terme la construcció. Un servei integral perquè puguis comptar amb el mateix equip de treball per a qualsevol necessitat que tinguis al sector de la jardineria. T’hi esperem!

El teu jardí necessita manteniment?

  He llegit i accepto l'Avís Legal

  Fes una ullada als nostres projectes de manteniment de jardins a Barcelona

  El manteniment de jardins d’Ésverd

  manteniment de jardins a Barcelona

  Abans de prendre la decisió de contactar amb nosaltres volem recordar-te que la primera visita és gratuïta. Per fer un pressupost de manteniment del teu jardí necessitarem fer una visita a l’espai prèviament. Parlarem amb tu sobre les necessitats concretes del servei de jardineria que necessites i prendrem nota de tot.

  Una vegada avaluades les necessitats del jardí, elaborem un calendari del serveis de manteniment de les zones verdes. Tindrem en consideració les dates de poda dels arbres i arbustos, i també les segues de la gespa. A més a més elaborarem un pla de plantació de les flors de temporada i del control fitosanitari.

  A Ésverd comptem amb un equip de professionals de manteniments de jardineria amb experiència. En primera instància, assignarem un equip al teu projecte en funció de les necessitats concretes. Els jardiners d’Ésverd seran persones de plena confiança que atendran els teus dubtes en tot moment. I a més a més si veuen qualsevol problema al jardí t’avisaran per posar-hi remei el més aviat possible.

  Aquestes són les tasques bàsiques del manteniment d’un jardí, però n’hi ha molts més treballs a fer. Vols un servei de manteniment de jardins a Barcelona de plena confiança? Compta amb Ésverd per tenir sempre unes zones enjardinades perfectes!