Serveis de disseny i decoració de jardins i terrasses 2018-04-03T17:22:01+00:00

Disseny i decoració de jardins i terrasses

disseny i decoració de jardins

Tots els nostres projectes són diferents, com a característica comuna comparteixen un mateix estil pel que fa a la plantació de les espècies vegetals. Pel que fa al disseny de l’espai tots tenen una peculiaritat que els fa únics i diferents.

Dissenyem espais exteriors amb caràcter i estil propi dotant-los així d’ànima. Donem especial rellevància i protagonisme a les plantes, ja que creiem que en un espai exterior (sobretot en mig de la ciutat) és un privilegi poder gaudir de la natura i veure’n els canvis i la seva evolució.

Creem petits ecosistemes i petits pulmons verds a la ciutat plens de vida, moviment i color. Aquets espais projecten una atmosfera visual amb la que ens transportem al mig de la natura.

Combinem diferents materials per poder jugar amb les seves textures; combinem les plantes creant així dissenys eclèctics fugint del minimalisme i dels espais freds, uniformes i sense personalitat.

Cost del disseny

cost del disseny

Realitzem una primera visita gratuïta per valorar i poder emetre una oferta de disseny en funció de l’abast del projecte i les necessitats del client.

Una vegada se’ns encarrega un projecte ens comprometem a presentar un primer disseny i a modificar-ho els cops que faci falta fins a aconseguir un ok definitiu.

Quan tenim el projecte definit, elaborem el pressupost de la construcció i el modifiquem els cops que calgui per tal d’ajustar-lo, en la mesura possible, a les necessitats del client.

Junt amb el pressupost s’inclou un detall gràfic dels elements inclosos en el projecte.

Ens encarreguem de la totalitat de la construcció de l’obra i del subministrament de tots els productes i materials necessaris, tal com:

  • Plantes
  • Testos
  • Il·luminació
  • Materials de construcció
  • Fusteria
  • Mobiliari