Disseny de terrasses a Barcelona

Tens una terrassa que saps que pot ser estupenda però no dones el pas? A Ésverd volem reivindicar les terrasses boniques! I ho fem com millor sabem, treballant. A Ésverd portem anys treballant en el disseny de terrasses a Barcelona i realment ens apassiona aquesta tasca. En primer lloc perquè volem fer de Barcelona i les poblacions properes, municipis més verds i nets. I en segon lloc, perquè ens apassiona la jardineria i la construcció de terrasses de conte.

Tots els treballs de terrasses d’Ésverd guarden un estil i una ànima que distingeix les nostres terrasses de la resta. Però, tot i això, totes són diferents, reflectint les necessitats dels seus propietaris i convertint-se en llocs únics.

Des dels nostres inicis, el disseny de terrasses elegants i funcionals ha estat un dels nostres punts forts. Ens encanta portar una terrassa des del primer esbós fins a la seva construcció i posterior manteniment si cal. És com donar vida a un lloc màgic on els nostres clients puguin passar un temps d’oci en contacte amb la natura.

disseny de terrasses a Barcelona

Vols que dissenyem la teva terrassa?

  He llegit i accepto l'Avís Legal

  Fes una ullada als nostres projectes de terrasses a Barcelona

  Procés del disseny de terrasses d’Ésverd

  disseny de terrasses Barcelona

  Si dissenyes la teva terrassa amb Ésverd, la primera visita serà gratuïta. En aquesta primera reunió podrem conèixer-te i saber les teves necessitats, que és quelcom molt important. A més, podrem valorar l’espai visitant el lloc on projectarem la teva nova terrassa. Volem veure on treballarem i els possibles avantatges i desavantatges que es presentin.

  Un cop se’ns encarrega un projecte de terrassa, presentarem un primer disseny en un breu termini de temps. Sobre aquest primer disseny de la terrassa podrem elaborar els últims retocs i canvis perquè estiguis 100% d’acord amb el projecte. Estem convençuts que junts podem dissenyar una terrassa espectacular. T’apuntes?

  El pas següent a l’aprovació del disseny serà l’elaboració d’un pressupost, en el qual detallarem tots els materials que s’utilitzaran en l’obra, ja siguin materials de construcció, mobiliari per a la terrassa, plantes, testos, etc. Ens ajustarem al teu pressupost sempre que sigui possible.

  Finalment arriba el treball més dur i el que més ens agrada a l’equip de construcció d’Ésverd. Aixecarem aquesta magnífica terrassa des de la seva estructura fins als acabats finals com la il·luminació. Nosaltres ens encarreguem de tot perquè tu només hagis de gaudir.

  A Ésverd jardineria i paisatgisme, ens agrada treballar amb plantes diferents i coneixem molt bé les espècies més adequades per al clima i les localitzacions de Barcelona i rodalies. Deixa’ns crear un nou espai per a tu i els teus, a casa teva o a la teva empresa, dissenyant una terrassa a l’alçada de les teves expectatives.