Disseny de jardins a Barcelona

Des d’Ésverd volem reivindicar els jardins bonics! I ho fem treballant cada dia el disseny de jardins a Barcelona com es mereix. Amb passió i treball diari. Tots els nostres projectes guarden l’ànima que ens identifica i alhora són únics i irrepetibles.

Pel que fa al disseny, tots els jardins d’Ésverd es centren en les necessitats dels seus propietaris, ja siguin particulars o negocis. Això sí, una de les coses que més treballem és en la plantació de les espècies vegetals en les quals confiem i que aporten carisma i estil a la composició final.

En primer lloc, destacar que a Ésverd, aquesta és la característica que identifica els nostres treballs de jardineria, l’ús de les plantes. Elles són les protagonistes als jardins d’Ésverd. En segon lloc, cal destacar també que ens centrem molt en l’és que se’n farà del jardí. Que els nostres clients pugin gaudir d’un jardí de disseny únic i que cobreixi totes les seves necessitats és fonamental.

Els nostres clients gaudeixen d’obres de la jardineria que seran l’enveja dels veïns i familiars. Però no et preocupis perquè estem fent de Barcelona una ciutat més verda i el teu jardí pot ser el proper. Dissenya el teu nou jardí amb Ésverd i gaudeix d’un indret natural a la teva pròpia casa. I si necessites un manteniment recurrent del teu jardí o terrassa consulta pels nostres serveis de manteniment de jardineria.

disseny de jardí Barcelona

Vols que dissenyem el teu jardí?

  He llegit i accepto l'Avís Legal

  Fes una ullada als nostres projectes de jardins a Barcelona

  Procés del disseny de jardins d’Ésverd

  disseny de jardins a Barcelona

  En quant al nostre procés de disseny de jardins cal destacar que la primera visita és gratuïta. En aquesta visita valorarem les teves necessitats per poder fer-te una proposta pel disseny del teu jardí. Volem veure on treballar perquè és el primer lloc on trobarem la inspiració que necessitem per fer un bon disseny.

  Una vegada se’ns encarrega un projecte ens comprometem a presentar el primer disseny en un termini de temps concret. Posteriorment, es podran fer les modificacions necessàries per aconseguir el disseny que t’agradi. Podrem encertar amb el disseny del jardí dels teus somnis? Estem segurs de poder aconseguir-ho!

  El següent pas en tenir el projecte definit i aprovat, és l’elaboració del pressupost per la construcció del jardí. Ens esforçarem en cobrir les necessitats i que s’ajusti al teu pressupost inicial de ser possible. Cal dir que amb aquest pressupost s’inclouran els detalls gràfics dels elements inclosos al projecte.

  Finalment, ens encarreguem de la totalitat de la construcció del jardí i del subministrament de tots els productes i materials necessaris. Plantes, testos, il·luminació, materials de construcció, sorra, fusteria, mobiliari… què necessites? Ho tenim!