Construcció de terrasses a Barcelona

A Barcelona i rodalies hi han centenars de terrasses fantàstiques. Als barcelonins ens encanta gaudir de l’aire lliure tot i viure a la ciutat. I es per aquest motiu que com a especialistes en jardineria i paisatgisme, ens encanta engegar projectes de construcció de terrasses a Barcelona. Sempre que podem, al nostre equip ens encanta donar una pinzellada de color verd al skyline de Barcelona.

Si vols construir la teva terrassa amb professionals de la jardineria, no ho dubtis, compta amb els jardiners i constructors d’Ésverd. En primer lloc perquè portem el projecte des del disseny de la terrassa, els esbossos de la teva futura terrassa, fins a la construcció i l’entrega. Ja siguis particular, empresa o una comunitat de veïns, Ésverd us tractarà de la mateixa forma. I ho farem amb la màxima professionalitat i guanyant-nos la teva confiança des del primer minut gràcies a la nostra feina.

Una vegada finalitzada la feina, si ho necessites, també pots comptar amb els nostres professionals de manteniment de terrasses. Tindrem cura de la terrassa periòdicament i allargarem la vida de les teves plantes. Tria’ns i comprova com treballem els jardiners de proximitat!

construcció terrassa Barcelona

Vols que construïm la teva terrassa?

  He llegit i accepto l'Avís Legal

  Fes una ullada als nostres projectes de construcció de terrasses a Barcelona

  Procés de construcció de terrasses d’Ésverd

  construcció de terrasses a Barcelona

  Aprofita que la primera visita dels nostres professionals és gratuïta. Surt de dubtes sobre si la construcció de la teva terrassa és només un somni o pot fer-se realitat. Per la nostra part, nosaltres posarem tot el que faci falta per intentar que facis realitat les teves fantasies i gaudeixis ben aviat d’una terrassa única.

  El nostre procés de treball en la construcció de terrasses a Barcelona i rodalies pot ser total. En un primer moment, en la reunió amb vosaltres, ja siguis particular, empresa o fins i tot una comunitat de veïns, us escoltarem per atendre les vostres necessitats i us explicarem tot el procés.

  La primera part és el disseny de la terrassa, que farem i te’l presentarem perquè aprovis el pressupost amb un detall de com quedarà la terrassa, els materials, el mobiliari, etc. Aquesta part és molt important perquè ja marcarà el possible resultat final de l’obra.

  El segon pas després de l’aprovació del disseny i el pressupost de construcció de la terrassa, serà l’obra. Construir terrasses és un dels nostres forts i n’hem fet moltes. Estem convençuts de que el resultat et deixarà amb la boca ben oberta.

  I el darrer pas i el més important, és que en molt poc temps, podràs gaudir de la teva terrassa i passar el temps que vulguis en un espai dissenyat expressament per a tu. Compta amb Ésverd, t’hi esperem!