Construcció de jardins a Barcelona

Hi han poques experiències tan gratificants com la de gaudir d’un jardí a la primavera o l’estiu. I des d’Ésverd volem que tu també ho puguis fer! Som especialistes en la construcció de jardins a Barcelona i província. I això és perquè portem molts anys fent de la ciutat de Barcelona i el municipis de les rodalies, poblacions més verdes i naturals.

A Ésverd treballem des del disseny del jardí fins a l’entrega final. Però, realment, la part més gratificant per nosaltres és la de construir el jardí i donar vida a una part molt important de la teva llar o de la teva empresa. A Ésverd treballem per tothom, des de particulars a empreses, creant pulmons verds allà on treballem.

A les nostres construccions de jardins podràs comprovar que som grans coneixedors i amants de les plantes. En primer lloc perquè un jardí no seria un jardí sense les espècies vegetals que l’integren, i en segon, perquè ens encanten i ens identifiquen. Farem del teu jardí un espai verd on podràs gaudir de la natura de ben a prop.

A més a més, a Ésverd també donem manteniment als jardins que construïm si el client necessita d’aquest servei de jardineria recurrentment. Compta amb nosaltres com la teva empresa de jardineria de confiança. Contacta’ns!

construcció jardí barcelona

Vols que construïm el teu jardí?

  He llegit i accepto l'Avís Legal

  Fes una ullada als nostres projectes de construcció de jardins a Barcelona

  Procés de construcció de jardins d’Ésverd

  construcció de jardins a Barcelona

  A Ésverd la primera visita per veure l’espai on construir el jardí és gratuïta. En aquesta primer contacte podrem parlar amb tu per valorar el possible disseny del jardí i veure l’espai on treballarem. A Ésverd podem fer un disseny del teu jardí al teu gust i atenent a les teves necessitats. Construirem un jardí bonic però al mateix temps útil.

  Tenint en compte que som dissenyadors de jardins i paisatgistes, el primer que farem després de la reunió és fer uns dissenys per a la teva aprovació. En farem els canvis que siguin necessaris per adaptar-nos al teu pressupost i necessitats.

  Un cop el disseny i el pressupost estiguin aprovats, començarem amb la construcció. A Ésverd ens agrada fer les coses bé, de manera seriosa i professional i donem especial importància als acabats. No deixem cap detall a l’atzar.

  Realitzem tot el procés de construcció de jardins, des de l’obra base amb materials de construcció fins a la disposició dels detalls finals:

  • Realitzem tota la instal·lació elèctrica per a la bona il·luminació del jardí.
  • Subministrem i plantem les espècies vegetals seleccionades.
  • Instal·lem les pèrgoles d’alumini o de fusta.
  • Muntem les tarimes exteriors sintètiques, de fusta tropical, etc.
  • Posem els tendals d’exterior.
  • Instal·lem el mobiliari de jardí per a exteriors.