Serveis de jardineria a Barcelona

Ésverd som la teva empresa de confiança en serveis de jardineria a Barcelona i província.

disseny jardins

Serveis de disseny de jardins i terrasses

Dintre dels nostres serveis de jardineria, oferim serveis de disseny de jardins i terrasses. Tots els nostres projectes de jardineria són diferents entre ells i tenen un disseny únic. Això és, entre d’altres coses perquè cada espai exterior que dissenyem s’adapta a les necessitats i preferències del client.

És un privilegi poder gaudir de la naturalesa en les diferents estacions de l’any. A Ésverd li donem un protagonisme especial a les plantes.

Realitzem dissenys de jardins i terrasses a tota la província de Barcelona. A la ciutat creem petits oasis, busquem crear espais on desconnectar del dia a dia gaudint de la natura. Què millor forma de fer-ho que gaudint d’una estona en un bonic i acollidor jardí o una meravellosa terrassa?

serveis de jardineria i paisatgisme a barcelona
construcció jardins

Serveis de construcció de jardins i terrasses

A través de la construcció de jardins i terrasses, creem petits espais que et faran sentir com si estiguessis en plena naturalesa. Construïm llocs únics cuidant fins a l’últim detall.

Si vols construir una terrassa o un jardí per gaudir-lo al màxim passant més temps a l’aire lliure, no ho dubtis. En Ésverd som capaços de plasmar les teves idees en aquest jardí o terrassa que estàs desitjant tenir.

En els nostres projectes passem per tots els estadis de construcció, incloent-hi el subministrament de materials i mobiliari necessari, adaptant-nos sempre a les necessitats del nostre client.

manteniment jardins

Serveis de manteniment de jardins i terrasses

Oferim un servei personalitzat de manteniment tant de jardins com de terrasses. El nostre objectiu és que el nostre client gaudeixi i deixi a les nostres mans la cura del seu espai exterior.

Els nostres jardiners professionals tindran cura de les teves zones ajardinades particulars o d’empresa perquè vosaltres les gaudiu. Perquè com ja sabràs a Ésverd treballem segons les necessitats dels nostres clients, ja siguin negocis amb grans espais ajardinats o petites terrasses de clients particulars. Tots els projectes són benvinguts!

Els nostres serveis de jardineria són totalment personalitzats i això també inclou els serveis de manteniment de jardins. Analitzem l’espai i la vegetació per realitzar un calendari sobre les cures necessàries perquè romangui sempre en perfectes condicions.

servei manteniment jardins