Serveis _

Tot el que et podem oferir per a la teva terrassa o jardí.

1

_ Dissenyem

Tots els nostres projectes són diferents entre ells i tenen un disseny únic. Cada espai exterior que dissenyem s’adapta a les necessitats i preferències del client.

És un privilegi poder gaudir de la naturalesa en les diferents estacions de l’any. En Èsverd li donem un protagonisme especial a les plantes.

Realitzem dissenys de jardins i terrasses a la província de Barcelona. A la ciutat creem petits oasis, busquem crear espais on desconnectar del dia a dia gaudint de la natura.

2

_ Construïm

A través de la construcció de jardins i terrasses, creem petits espais que et faran sentir com si estiguessis en plena naturalesa. Pel que, construïm llocs únics cuidant fins a l’últim detall.

En els nostres projectes passem per tots els estadis de construcció, incloent-hi el subministrament de materials i mobiliari necessari, adaptant-nos sempre a les necessitats del nostre client.

3

_ Mantenim

Oferim un servei de manteniment tant de jardins com de terrasses. El nostre objectiu és que el nostre client gaudeixi i deixi a les nostres mans la cura del seu espai exterior.

Els nostres serveis de manteniment són totalment personalitzats. Analitzem l’espai i la vegetació per realitzar un calendari sobre les cures necessàries perquè aquest en perfectes condicions sempre.

Necessites
un jardí?


Via Augusta 29, 6ª planta.

08006 Barcelona
T. 635842487
esverd@esverd.com