Una vegada més hem realitzat un restyling d’un espai poc aprofitat. L’objectiu era tornar-li la vitalitat i la practicitat a la nostra terrassa.

La rentada de cara de la nostra terrassa pot ser més econòmic del que un es pot imaginar. Si aprofitem els materials que ja tenim només caldrà una bona mà de pintura per recuperar la brillantor d’aquest mobiliari.

Restyling terrassa:

En aquest projecte hem donat una mà de pintura a totes les parets per crear uniformitat a tot l’ambient.

Seguidament s’hi hem aplicat vernís a tots els elements de fusta: els testos, la tanca, etc. per recuperar el color perdut pel pas del temps. S’han incorporat nou mobiliari en acord amb els que hi havia per crear un petit espai per llegir o relaxar-se.

La feina del terra és la que ha requerit una mica més de cura, ja que s’ha instal·lat una tarima de fusta i gespa artificial, creant dos espais dins d’una mateixa terrassa. Amb la tarima de fusta s’ha aconseguit separar l’espai destinat a gaudir dels dinars a l’aire lliure i una altre zona de chill out i relax.

S’ha redistribuït les plantes que prèviament ja tenien i afegit de noves creant harmonia al espai. Amb una bona distribució i sense recarregar el nostre espai, obtindrem una terrassa ben acollidora i molt pràctica.

S’ha instal·lat una nova il·luminació que ens germanitzarà poder gaudir de l’espai a les hores de menys llum.

Fent un restyling de la teva terrassa aconseguiràs un espai molt més agradable en el que poder desconnectar i gaudir de la teva llar amb els teus.

Abans del restyling aquesta terrassa era així:

abans restyling terrassa Barcelona

I d’aquesta manera és com ha quedat després:

restyling terrassa Barcelona Ésverd