Projectes de terrasses a Barcelona

Imatges de projectes de terrasses realitzats.

projectes de terrasses a Barcelona

A Ésverd volem dissenyar espais exteriors amb caràcter i estil propi. Amb els nostres projectes de terrasses a Barcelona volem dotar d’ànima els espais que els nostres clients ens donen. Una terrassa pot ser un lloc de lleure que doni vida a una casa, un pis o un negoci. Per tant, a Ésverd ens hi esforcem perquè puguis tenir d’una terrassa amb un disseny al teu gust i tú o els teus amics la pugueu gaudir el més sovint possible.

Projectar terrasses és una de les nostres feines preferides i, es nota! Fes una ullada per els diferents projectes de terrasses que hem seleccionat en aquesta pàgina i veuràs del que som capaços. Aprofita l’espai que tens i deixa’ns dissenyar per a tu la terrassa de la teva vida.

Fem de les nostres terrasses petits ecosistemes verds perquè et sentis a plena naturalesa encara que estiguis al centre mateix de la ciutat. Donem molta importància a les plantes i en l’harmonia entre elles per crear una terrassa colorida amb aroma i amb estil.

Transporta’t a plena natura amb una terrassa dissenyada i contruida per Ésverd Jardineria i Paisatgisme! Contacta’ns!

Projectes de terrasses relacionats

Projectes de terrasses amb estil

_

A Ésverd ens encanten les terrasses amb estil. Ens agrada mimar els detalls al màxim i els projectes de terrasses a Barcelona que hem realitzat són només una mostra d’això. Farem del teu espai exterior un lloc inolvidable perquè el puguis gaudir amb els teus.

En primer lloc, analitzarem l’espai de què disposes per al teu teva terrassa. Estigui per començar o sigui un projecte ja en marxa, t’oferirem un disseny personalitzat atenent les teves demandes i necessitats. Finalment seràs tu qui gaudeixi d’aquesta fantàstica terrassa i ets tu qui ha de donar l’ok final.

Després del disseny i la teva aprovació passarem a la fase de construcció en la que ens encarregarem de deixar tot l’àrea de treball net per a la instal·lació de tots els materials. ¿Fusta, formigó, metall, gespa, sorra …? Els materials vestiran un espai que després serà ocupat per una composició d’arbres, plantes i flors que acabaran per vestir la teva terrassa.

Com quedarà la teva terrassa? Si encara no tens clar el teu projecte de terrassa posa’t en contacte amb Ésverd i dissenyem el teu espai verd a la ciutat.

Vols una terrassa?

    He llegit i accepto l'Avís Legal