Projectes de manteniment de jardins a Barcelona

Imatgs de projectes de manteniment realitzats.

projectes de manteniment de jardins

Com a professionals de la jardineria, en Ésverd sabem el dur que és mantenir les zones enjardinades com el primer dia. Però aquest és el nostre treball i nosaltres no sabem fer-ho d’una altra manera que amb passió. Deixa’ns a nosaltres el treball dur i gaudeix de la teva terrassa o jardí sense preocupar-te de res.

A Ésverd donem serveis de manteniment de jardins a Barcelona i província atenent a la demanda de tots els nostres clients amb professionals formats i plenament preparats. Els nostres jardiners professionals poden donar manteniment a jardins o terrasses particulars de forma periòdica per mantenir les teves zones verdes fantàstiques.

A més, disposem de serveis de manteniment de jardineria per a empreses. Contacta amb nosaltres i demana un pressupost per al manteniment de les plantes i zones verdes del teu negoci. Després d’una primera visita gratuïta a la teva empresa per supervisar les teves jardins o terrasses, t’oferirem un servei personalitzat amb la regularitat necessària. Contacta’ns!

Projectes de manteniment de jardins relacionats

Per què un servei de manteniment de jardins i zones verdes?

_

A Ésverd treballem en el manteniment de jardins per a particulars i empreses sense distinció. Avui dia els particulars necessiten ajuda per mantenir les zones verdes tant com els negocis. El ritme frenètic al nostre dia a dia ens impedeix moltes vegades donar el manteniment necessari a les zones ajardinades de la nostra llar. És per això, que ja sigui per necessitat o per comoditat, empreses com Ésverd hi som per ajudar-te.

L’exigència a les empreses pot ser fins i tot més gran. La necessitat de mantenir les zones verdes de forma correcta obliga a les empreses a contractar serveis de manteniment de jardineria. Les zones verdes a les empreses són altament recomanables ja que proporcionen un ambient distès i de relaxació necessari per a ambients laborals molt carregats.

A Ésverd som especialistes en el manteniment de jardins, terrasses i zones verdes en general i a més, podem cobrir qualsevol necessitat de redisseny o reconstrucció. Tot el que té a veure amb la jardineria té a veure amb Ésverd. T’hi esperem!

Busques un servei de manteniment de jardins?

    He llegit i accepto l'Avís Legal