Projectes de jardins a Barcelona

Imatges de projectes de jardins realitzats a Barcelona.

projectes de jardins a Barcelona

Fes una ullada als nostres projectes de jardins a Barcelona. Aquesta és una mostra representativa, però si vols veure més dissenys, contacta’ns quan vulguis.

A Ésverd dissenyem espais exteriors amb caràcter i estil propis perquè els hi volem donar ànima. Per aquest motiu donem especial rellevància i protagonisme a les plantes en tots els nostres dissenys. Què seria d’un jardí sense l’aroma, els colors i la vida que donen les plantes?

Sempre és un privilegi gaudir de la natura i veure la seva evolució, sobretot en zones urbanes. El nostre repte és desenvolupar projectes de jardins a Barcelona per fer una ciutat més verda i sana.

A la nostra feina diària creem petits ecosistemes i petits pulmons verds plens de vida vida. Fem de la ciutat de Barcelona un lloc en moviment i colorit que projecta una atmosfera visual amb la que ens transportem a plena natura.

Projectes de jardineria relacionats

Projectes de jardineria amb ànima

_

Els nostres projectes de jardins s’han projectat amb la màxima dedicació i professionalitat. A Ésverd ens preocupa molt la qualitat dels serveis de jardineria i paissatgisme que donem. Per aquest motiu seleccionem el millor personal, tots ells professionals qualificats.

També fem servir el millor producte adequant-nos al teu pressupost per garantir la seva durabilitat i la resistència als factors climàtics. El disseny i la funcionalitat són les nostres senyes d’identitat. És per aquest motiu que els nostres clients demanen els nostres serveis i repeteixen sempre que ens necessiten, i fins i tot ens contracten per donar manteniment als seus jardins i terrasses.

Si estàs pensant en canviar la imatge del teu jardí amb obres o sense, no dubtis en comptar amb Ésverd Jardineria i Paisatgisme. Posarem el cor al teu projecte de jardineria i no estarem satisfets fins que el teu somriure ens digui que hem encertat.

Ja saps com serà el teu jardí? Fem un projecte inoblidable!

Vols un jardí?

    He llegit i accepto l'Avís Legal