Avui dia és important que en els llocs de treball existeixin zones verdes. Utilitzar plantes per a oficines té grans beneficis per a la salut. Us compartim, a continuació, consells de decoració i del correcte manteniment de les plantes a les empreses.

Beneficis de les plantes per a oficines

Molts són els beneficis de les plantes per a oficines. A més de ser un element decoratiu, ens ajuden a crear un espai de treball més agradable i acollidor, on sentir-nos més a gust.

Segons estudis de la Universitat de Barcelona i la Societat Espanyola de Ciències Hortícoles els principals beneficis que aporten les plantes a les empreses són:

  • Augmenten la productivitat i la creativitat.
  • Redueixen la irritació dels ulls.
  • Augmenten l’oxigen disponible.
  • Redueixen els problemes respiratoris i les migranyes.
  • Són beneficioses per minimitzar la deterioració dels pulmons i l’asma.
  • Disminueixen la contaminació acústica.
  • Generen harmonia en l’oficina.
  • Milloren la qualitat de l’aire.
  • El nivell d’estrès es redueix.
  • I, també, incrementen la consciència ecològica.

Consells per decorar amb plantes la teva oficina

1. Afegeix un jardí vertical a la teva oficina

Si el teu lloc de treball és petit i no et permet col·locar plantes al terra, la millor opció és penjar-les a les parets. Estem parlant de fer un jardí vertical.

Això et permetrà optimitzar tot l’espai i, alhora, donar-li un toc modern i dinàmic a l’oficina.

Un jardí vertical també pot ser una solució idònia per decorar la recepció del negoci o, fins i tot, donar-li un toc diferent a la sala de reunions.

2. Testos a les taules de l’empresa

Col·locar testos a les taules de treball donarà un toc decoratiu i, alhora, generarà un entorn laboral més agradable. Els testos tenen l’avantatge que no ocupen molt espai i són fàcilment transportables.

Existeix una gran varietat de testos al mercat. Per exemple, si optes per un ambient rústic la millor opció seran els de fusta. Si, per contra, desitges un ambient més modern, la teva elecció pot ser els de vidre o altres materials.

Cura i manteniment de les plantes

No solament n’hi ha prou amb emplaçar les plantes en els llocs adequats en l’oficina, sinó que la cura i manteniment d’aquestes també és molt important.

Conèixer les necessitats bàsiques, com la quantitat de llum o la temperatura adequada, et permetrà donar-li un condicionament afavoridor.

A part d’això, és imprescindible comprovar l’aigua abans de regar-les per sobre de la terra.

I, l’abonament ha de ser mensual. Cal recalcar que una vegada a l’any s’ha d’aportar abonament orgànic o abonament líquid de guano.

Per a un correcte manteniment de les plantes és primordial contactar amb experts, com és el cas d’Ésverd. Nosaltres podem ajudar-te en tot el procés d’elecció de les plantes per a la teva oficina. A més podem realitzar el manteniment de forma òptima. Gràcies a això la teva oficina serà un entorn laboral confortable.

Et recomanem l’article Millors plantes per purificar l’aire si estàs escollint quines són les plantes idònies per a la teva oficina.

beneficis plantes per a oficines

T’animes a donar vida a la teva empresa?

T’oferim una quota mensual fixa adaptada a les necessitats de la teva empresa en la qual realitzem el servei de manteniment una vegada a la setmana o cada quinze dies.

Contacta’ns sense cap compromís!