Si tens un jardí o una terrassa i tens intenció de decorar-la, a Ésverd posem a la teva disposició un element interessant: les pèrgoles bioclimàtiques.

Les pèrgoles bioclimàtiques et permeten gaudir dels jardins i terrasses durant tot l’any. A continuació us expliquem quines són les característiques principals d’aquest tipus de pèrgoles.

Què és la bioclimatització?

 

pèrgoles bioclimàtiques

La bioclimatització consisteix en un sistema de climatització i ventilació basat en la gestió i regulació de forma adequada de la radiació solar i, alhora, de la circulació de l’aire.

Cóm s’aplica la bioclimatització a les pèrgoles?

Aquest tipus d’arquitectura és capaç de regular de forma natural tant la temperatura de la zona coberta com la radiació solar que impacta sobre la superfície.

Un altre dels seves principals característiques és que ofereix protecció en cas de pluja, vent o qualsevol complicació meteorològica.

Tot això és possible gràcies a les làmines regulables que formen l’estructura de la pèrgola. Les làmines permeten adaptar la pèrgola a les necessitats mediambientals.

 

Principals característiques de les pèrgoles bioclimàtiques:pèrgola bioclimàtica lamines

  • Les pèrgoles bioclimàtiques no requereixen de cap manteniment després de la seva instal·lació.
  • Permeten gaudir del jardí i de la terrassa durant tot l’any.
  • Control intel·ligent que reacciona de forma automàtica als canvis climàtics.
  • Ofereixen moltes opcions per a personalitzar la pèrgola a gust del client final.
  • En regular-se adaptant-se als canvis climàtics, permet un estalvi d’energia significatiu.

Aquest tipus de pèrgoles són la solució més intel·ligent per a qualsevol exterior d’ús particular i professional. Com per exemple: restaurants, terrasses d’hotel, spas, etc… Disposar de pèrgoles bioclimàtiques fa que es disposi de més metres quadrats d’ús.

pèrgola bioclimàtica jardí

El disseny d’aquestes pèrgoles permet gaudir d’ambients exteriors durant 365 dies a l’any augmentant així la qualitat de vida dels seus usuaris.

L’aire avantguardista que tenen les Pèrgoles Bioclimàtiques, atorguen una imatge molt innovadora a qualsevol recinte on s’instal·lin, rejovenint-ho i generant un gran atractiu.

Si desitges conèixer si és la solució idònia per al disseny o decoració de la teva terrassa o jardí posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem sense compromís.

 

Imatges del nostre proveïdor Durmi