La estació preferida per els amants de la jardinera està a punt d’arribar, i amb la seva arribada es recupera el color i la bellesa dels jardins. A continuació, es destaquen una sèrie de recomanacions per el manteniment de jardins a les comunitats de veïns.

Amb l’arribada de la primavera, comencen a pujar les temperatures, els dies es fan més llargs y podem gaudir més hores al aire lliure. Si disposes d’un jardí o d’un petit espai exterior ja sigui propi o de la comunitat de veïns, necessites saber certs aspectes per al seu manteniment.

Aconseguir un jardí perfecte:

Disposar d’un jardí perfecte és un privilegi, però la majoria de vegades no està en bones condicions; ja sigui per la falta de dedicació o simplement per falta de temps.

El element fonamental de tot jardí és disposar d’una bona terra però per això, es té que enriquir. És recomanable treure d’arrel les males herbes per lluir una bona base, instal·lar un sistema de reg automàtic i tallar la gespa una vegada per setmana.

Amb l’inici de la primavera i la plantació de noves espècies vegetals és necessari deixar entre planta i planta 30 centímetres com a mínim.

manteniment d'àrees verdes a comunitatsmanteniment del jardí a comunitats

Manteniment de jardins en comunitats de veïns:

manteniment d'arbres a comunitats de veïnsViure en una comunitat neta i saludable dóna qualitat de vida i salut. D’aquesta manera el manteniment de jardins en comunitats de veïns és una factor important i no només de cara als veïns actuals, sinó també per a futures generacions.

Mantenir el jardí adequat requereix d’una neteja regular, com la retirada de fulles seques i a més, anar amb compte que no surtin de nou les males herbes.

Però, són moltes les ocasiones en las que apareixen fongs i insectes que provoquen un dolent aspecte de les plantes, per això, s’ha de tenir un control d’abonament i fertilitzants.

Tots aquests treballs de jardinera requereixen d’un tractament professional. En Ésverd Jardineria&Paisatgisme disposem d’un equip de grans professionals especialitzats en el manteniment de jardins. Et proporcionen els serveis necessaris de manera que la teva comunitat de veïns llueixi el jardí desitjat.