En els nostres projectes integrals de jardins i terrasses, a partir del disseny aprovat pel client, ens encarreguem de tot el procés de construcció per convertir en realitat la transformació de l’espai exterior segons l’estil, necessitats i pressupost del client.

Dins de la construcció dels jardins i terrasses subministrem tots els materials, mobiliari i plantes que requereixen el projecte.

Aspectes importants a la creació de cada projecte Ésverd:

Els acabats:

L’equip d’ésverd, jardineria i paisatgisme, vivim amb passió la nostre feina i prestem màxima atenció a l’hora d’entregar les obres assegurant-nos de que tinguin uns acabats de qualitat.

Il·luminació:

Una bona il·luminació permetrà gaudir de l’exterior aquells dies menys assolellats i a les nits. Realitzem totes les fases necessàries d’instal·lació elèctrica i en subministrem les llums incloses en el projecte.

Plantació:

Les plantes tenen especial importància en els nostres projectes. Considerem que aporten molta vida als espais exteriors dels nostres clients; també creen un ambient ideal per desconnectar i gaudir de la natura. Subministrem i plantem les espècies vegetals seleccionades per a cada projecte.

També instal·lem i realitzem el manteniment dels regs automàtics. Volem que els nostres clients no s’amoïnin del manteniment de les seves plantes.

Mobiliari:

Presentem diferents opcions pel que fa al mobiliari exterior, ens encarreguem de subministrar tots els elements necessaris i donar-li la col·locació adequada dins l’espai disponible.

Entre les opcions de mobiliari exterior, les més sol·licitades pels nostres clients són les taules i cadires de fusta, la instal·lació de pèrgoles i els sofàs exteriors.

Decoració:

Seleccionem amb cura els testos que introduirem a l’espai exterior perquè estiguin en harmonia amb les espècies seleccionades i els altres elements de la terrassa o del jardí.

Incorporem altres elements decoratius per aconseguir acabar de donar-li personalitat a l’espai i fer-ho més agradable perquè els clients ho gaudeixin al màxim.