La terrassa i el jardí de una vivenda o d’un negoci és un espai què gairebé mai som capaços de treure partit malgrat haver-hi un gran ventall de possibilitats. A Ésverd Jardineria & Paisagisme transformem aquests espais de la ciutat en oasis fets a mida dels nostres clients.

A Ésverd creem atmosferes o petits ecosistemes en els quals els nostres clients estan envoltats de naturalesa, petits pulmons verds a la ciutat plens de vida, moviment i color.

Dissenyem espais amb caràcter i estil propi dotant-los d’ànima, donem especial rellevància i protagonisme a les plantes, ja que creiem que en un espai exterior, és un privilegi poder gaudir de la naturalesa i veure els canvis i la seva evolució segons les estacions.

A l’hora de crear un nou espai comencem analitzant l’ús que se li donarà, l’estil i altres aspectes com l’exposició solar o l’orientació que té la terrassa.

Duem a terme un disseny integral tenint en compte tots els aspectes que englobaran la nova terrassa: des de què tipus de plantes i mobiliari s’utilitzaran fins a la instal·lació de reg o el tipus d’il·luminació concorde per crear l’ambient desitjat.

Cada terrassa és diferent i en cadascuna d’elles apliquem un disseny únic, original i amb personalitat. Creem dissenys acollidors combinant diferents materials i jugant amb les textures.

Una vegada creat l’espai renovat a Ésverd ens encarreguem de cuidar-ho i mantenir-ho per a que el client pugui gaudir-ho sempre sense que això li generi un treball afegit.

En aquest enllaç compartim amb vosaltres l’entrevista que van realitzar a l’Arnau Martínez, gerent i paisatgista d’Ésverd, al Periódico de Catalunya.