L’inici de la primavera és el moment ideal per posar a punt la nostra terrassa i el nostre jardí de cara als mesos més calorosos. A l’abril és el mes perfecte per ressembrar, preparar la gespa, abonar, retallar els arbusts, etc.

L’Abril es el mes en que ja podem notar la primavera durant la gran majoria de dies; comencem a notar la calor i a gaudir dels dies a l’aire lliure.  Tot i que el temps pot seguir inestable.

Els nostres jardins i terrasses es quan necessiten mes cura i manteniment per a obtindre els millors resultats durant tota la temporada de bon temps. Entre els aspectes més importants que hem de tindre en compte destaquem els següents:

Manteniment de plantes i arbres

És necessari realitzar la poda de formació als arbusts i arbres dels que gaudim al nostre espai exterior ja que no fer-ho a temps pot comportar que no puguem reduir la mida després.

També és important realitzar un correcte manteniment de les Plantes amb flors de les nostres terrasses i jardins, aquest manteniment consisteix retallar, abonar i assegurar-nos de augmentar el reg respecte a l’hivern.

Noves plantacions

Durant els primers mesos de l’any és quan es realitzen les noves plantacions de les flors i plantes que volem tindre als nostres jardins i terrasses però, si encara no t’has posat amb aquesta tasca, a l’Abril encara ets a temps de fer-ho.

Control de plagues

A l’inici de la primavera és important realitzar el control de plagues i desfer-nos de les males herbes.

L’abril es el mes de les plagues i insectes que ens poden fer malbé tant el nostre jardí com els nostres horts. S’ha de tenir una especial cura i vigilar, pugons, llimacs etc. I consultar amb un professional que ens assessori.

Manteniment de la gespa

El manteniment de la nostra gespa hauria d’haver començat al febrer i març; a l’abril encara podem aconseguir uns bons resultats.

S’ha d’arrancar les males herbes, fer resembres per a repoblar les clarianes, realitzar l’aportació de matèria orgànica mitjançant l’aplicació d’enceball , abonar i fer els primers talls.

Manteniment del reg automàtic

Té molta importància modificar el reg automàtic.

Les necessitats hídriques de les nostres plantes, gespa i arbres augmenten considerablement amb l’arribada de les altes temperatures.

Manteniment de l’hort

Si tenim un hort podem fer les primeres collites de l’any.

És l’hora de recollir bròquils, faves, espinacs, cols, llombardes, etc.

També es el moment de la sembra de la llentia, l’enciam, la carbassa, el cogombre, l’api, albergínia i la maduixa.

Contacte amb professionals

A Ésverd tenim cura del manteniment de les terrasses i jardins dels nostres clients; l’objectiu és assegurar el seu estat òptim durant tot l’any. Si necessites que el espai exterior de la teva llar gaudeixi durant tot l’any contacte amb nosaltres.